Transporting Kft.

Munkafolyamat

truck-icon

Tehergépjárműveink – melyek rendelkeznek az illetékes Megyei Állategészségügyi és Élelmiszer Ellenőrző Állomás engedélyével, telephelyeinkről indulnak körjárataikra.

A hulladékok begyűjtését – ügyfeleinknek az általunk ingyenesen biztosított – hordókkal végezzük. Az átvétel alkalmával a gépjárművezetőink ugyanannyi tisztított, fertőtlenített hordót hagynak hátra, mint amennyit átvettek a megrendelőktől. Rugalmasan alkalmazkodva a megrendelői igényekhez, kérésre további hordók kihelyezését is biztosítjuk. Az élelmiszerszállító, polietilénből készült hordók megfelelnek az általános élelmezés-egészségügyi követelményeknek, légmentesen és cseppmentesen zárhatók.

A fent megnevezett hulladékok átvételekor gépjárművezetőink, sorszámmal tickets-iconrendelkező több példányos átvételi jegyet állítanak ki. Az átvételi jegy tartalmazza az átvevő nevét, címét, gépjármű rendszámát, az átadó nevét, címét, egyedi kódját, az átvett hulladék mennyiségét kilogrammban és hordóban, a célállomás (feldolgozó) nevét, valamint az átadó és átvevő aláírását. Az átvételi jegy első példánya kerül átadásra a partnereink részére, mellyel hatósági ellenőrzés esetén igazolni tudják a képződő hulladék törvényben előírt elszállíttatását.

Gloves-iconA rakodást végző gépkocsivezetők, a rakodás időtartama alatt védőruhát és védőkesztyűt viselnek. A napi járat végeztével a gépjármű a telephelyen kerül elhelyezésre.