Környezetvédelmi Ügyfél Jel (KÜJ): 103 004 464
Környezetvédelmi Területi Jel (KTJ): 102 355 685
EWC Kód |
Hulladék megnevezése |
---|---|
02 | Mezőgazdasági, kertészeti, vízkultúrás termelésből, erdőgazdaságból, vadászatból, halászatból, élelmiszer előállításból és feldolgozásból származó hulladékok |
02 02 | Hús, hal és egyéb állati eredetű élelmiszerek előkészítéséből és feldolgozásából származó hulladékok |
02 02 02 | Hulladékká vált állati szövetek |
02 02 03 | Fogyasztásra vagy feldolgozásra alkalmatlan anyagok |
02 03 | Gyümölcs, zöldség, gabonafélék, étolaj, kakaó, kávé, tea és dohány előkészítéséből és feldolgozásából; konzervgyártásból; élesztő és élesztő kivonat készítéséből, melasz feldolgozásból és fermentálásból származó hulladékok |
02 03 02 | Tartósítószer hulladékok |
02 03 04 | Fogyasztásra, illetve feldolgozásra alkalmatlan anyagok |
02 05 | Tejipari hulladékok |
02 05 01 | Fogyasztásra vagy feldolgozásra alkalmatlan anyagok |
02 06 | A sütő- és cukrászipari hulladékok |
02 06 01 | Fogyasztásra vagy feldolgozásra alkalmatlan anyagok |
20 | Települési hulladékok (háztartási hulladékok és az ezekhez hasonló, kereskedelmi, ipari és intézményi hulladékok), beleértve az elkülönítetten gyűjtött hulladékokat is |
20 01 | Elkülönítetten gyűjtött hulladék frakciók (kivéve 15 01) |
20 01 08 | Biológiailag bomló konyhai és étkezdei hulladékok |
20 01 25 | Étolaj és zsír |